Bitcoin foredrag – hør et oplæg om den digitale valuta

Bitcoin er på manges læber, og med god grund. Bitcoin har et kæmpe potentiale, og allerede nu har Bitcoin gjort mange folk til millionærer. Men hvad er Bitcoin, og hvorfor skal man tage det seriøst?

I Dansk Bitcoinforening tror vi at det potentielt set kan erstatte store dele af den finansielle sektor. Vi tror på at mange markeder, inkl. det $514 mia. remittance marked, kan vendes på hovedet med Bitcoin. Alligevel er vi ikke naive, og ser meget objektivt på Bitcoin. Bitcoin kan gøre verden til et meget bedre sted, men der er også mange trusler mod Bitcoin.

I foreningen kan vi afholde foredrag, og tilpasse det til det oplæg I ønsker. Vi har medlemmer med forskellige kompetencer som kunne være interessant:

• Martin Carlsson som er nationaløkonom
  • Lars Holdgaard som har skrevet speciale om Bitcoin, og har en kandidatuddannelse indenfor E-Business
  • Pascal Mikkelsen som er innovationsingeniør

Foredrag om Bitcoin til virksomheder og finansielle institutioner

Hvert eneste foredrag tilpasses dem som ønsker et foredrag. Som udgangspunkt følger vi dog denne dagsorden.

• Hvad er Bitcoin
  • Hvordan bruges Bitcoin i dag?
  • Bitcoin i nethandel og fysiske butikker
  • Økosystemet omkring Bitcoin
  • Bitcoin som investering: potentiale og trusler
  • Bitcoins og fremtidsudsigter

Foredraget tager 1 time inkl. spørgsmål, men vi bliver hængende efter ønske uden ekstra betaling.

Pris: 5000 DKK

Kontakt os for at høre mere.

Foredrag om Bitcoin til uddannelsesinstitutioner

Vi holder oplæg på skoler og uddannelsesinstitutioner, og ønsker at gøre det gratis når der er i en lærende situation. Derfor er det som udgangspunkt gratis.

Denne type af foredrag vil ofte indeholde:

• Hvad er Bitcoin?
  • Hvad kan Bitcoin bruges til?
  • Hvordan ser Bitcoin ud om et par år?

Kontakt os for at høre mere.

2 thoughts on “Bitcoin foredrag – hør et oplæg om den digitale valuta