Udvikling af Bitcoins

Sammen skaber Dansk Bitcoinforening teknisk,økonomisk og politisk udvikling

Bitcoin økosystemet er ekstremt vigtigt. Jo flere stærke virksomheder og produkter, jo bedre bliver Bitcoin for os alle sammen. Det er derfor vigtigt at vi som forening støtter al udvikling. Udvikling kan både være teknisk udvikling såsom softwareudvikling, politisk og økonomisk.

Det er meget vigtigt for Dansk Bitcoinforening at støtte denne udvikling, og sørge for nye og igangværende projekter bliver til noget.

Teknisk udvikling indenfor Bitcoin

Bitcoins er baseret på software, og støttes af hardware. Det er derfor vigtigt at hjælpe denne udvikling så meget som muligt, så der kommer flere services og produkter der hjælper med at gøre Bitcoin nemmere og endnu mere brugbart.

Økonomisk udvikling indenfor Bitcoin

Økonomisk set er Bitcoin revolutionerende, da det fjerner gebyrer, ventetid ved overførsler og gør det nemt at overføre pengene til personer over hele jordkloden. Vi ønsker at  gøre det nemt for alle parter at udnytte disse egenskaber, og på den måde udvikle økonomien.

Politisk udvikling indenfor Bitcoin

Der mangler lovgivning indenfor Bitcoins over hele verden, og Danmark/EU er ingen undtagelse. Vi ønsker at støtte den politiske udvikling, og presse på for at der kommer en lovgivning både danske virksomheder og indbyggere kan operere under.

One thought on “Udvikling af Bitcoins