For virksomheder – Informationer om Bitcoin til virksomheder

Som virksomhed er likviditet en af de vigtigste ting, hvilket Bitcoin hjælper med. Nogle scenarioer mange virksomheder kan nikke genkendende til er:

Der sælges produkter online, hvor 1,5-2% af salgsbeløbet går til en payment gateway. Derefter er pengene fastlåst i 14 dage, inden de overføres til en bankkonto hvor virksomheden har rådighed over pengene. Med Bitcoins svarer gebyret til få ører, og beløbet er aldrig fastlåst.

En udenlandsk kunde har lagt en stor ordre, hvor pengene er gået ind. Ordren afsendes, og pludselig kontaktes man af ens payment gateway om at der var tale om et stjålet kreditkort. Ordren går tabt. Med Bitcoins eksisterer chargebacks ikke, og når beløbet er overført kan de ikke trækkes tilbage.

Der skal testes et nyt koncept, hvor et nyt betalingssystem skal opsættes. Det tager 1½ måneder før man er godkendt til at modtage kreditkort. Med Bitcoins kan alle begynde at modtage betalinger på 5 minutter

Der skal betales en faktura i udlandet, hvor der er høje gebyrer som virksomheden selv ender med at skulle betale. Derudover er det umuligt at sende de nødvendige informationer med i fakturaen, som kræver ekstra detektiv arbejde i modtagerens ende. Med Bitcoin er der ingen landegrænser, og gebyret på få ører er globalt. Der kan sendes tekst informationer med fakturaen

Modtag Bitcoins i virksomheden

Det er nemt og risikofrit at acceptere Bitcoins som betalingsmiddel.

Lær hvordan man som virksomhed kan acceptere Bitcoins.