Information om Bitcoins

Dansk Bitcoinforening er Danmarks informationskilde indenfor Bitcoins

På overfladen kan Bitcoin lyde simpelt: Det er en valuta som er skabt på Internettet, der kan bruges til at købe varer. Det afleder bare en masse spørgsmål: ”Hvem står bag Bitcoins?”, ”Hvad kan det bruges til?” og ”Hvordan kan en valuta bare laves på Internettet?”.

Bitcoin som teknologi er nyt og revolutionerende på mange måder, så det er klart der er en masse ubesvarede spørgsmål. Derfor er der et stort behov for en autoritet som går ind og kan fortælle alt om Bitcoins, på en troværdig og letforståelig måde.

Vi er Danmarks informationskilde indenfor Bitcoin der giver information til alle aktører i samfundet. Vi har opdelt aktører i: Private, virksomheder og pressen.

Private dækker over alle som gerne vil forstå Bitcoins, forstå investeringsmuligheden og teknikken bag.

Virksomheder dækker over de virksomheder som gerne vil bruge Bitcoin i deres forretning, enten strategisk eller som betalingsmiddel.

Pressen dækker over alle der gerne vil kommunikere et budskab om Bitcoin, uanset om det er et stort medie eller en lille blog.

Information om Bitcoin til private

Vi har de informationer som der er behov for, for at kunne forstå hvad Bitcoin er, teknisk som samfundsmæssigt. Vi hjælper folk i gang med udførlig information, så alle kan gå i gang med at bruge Bitcoins.

Vi informerer også om hvorfor det er en meget god ide at erhverve Bitcoins, både som et praktisk globalt betalingsmiddel og som en økonomisk investering.

Information om Bitcoin til virksomheder

Virksomheder kan være bekymrede for at modtage Bitcoin, både i forhold til om det er sikkert nok, men også i forhold til hvordan det bogføres samt juridiske spørgsmål.

Vi hjælper virksomhederne med alle de praktiske spørgsmål, så det bliver smertefrit at bruge Bitcoins i virksomheder.

Information om Bitcoin til pressen

Det er ikke unormalt at en artikel om Bitcoins starter med noget lignende: ”Bitcoins er blevet skabt af japaneren Satoshi Nakamoto, og kan kun bruges af kriminelle”. Der er ekstremt mange misforståelser af Bitcoins, hvilket er helt naturligt fordi det er en så radikal anderledes teknologi.

Vi hjælper derfor pressen med information. Både igennem vores hjemmeside, men også igennem interviews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *