Kan man købe Bitcoins med kreditkort?

Mange der lige har hørt om Bitcoins, ønsker at købe deres første Bitcoin med kreditkort. Hidtil har dette ikke været muligt, men dette kan nu lade sig gøre hos 123bitcoin.dk eller hos WeMoveCoins.com.

Udover at køb med kreditkort er let, er det også mere sikkert for forbrugerne, idet kreditkortselskaberne hæfter for betalingen såfremt der ikke sker levering. Typisk vil forbrugeren skulle bekræfte sit køb ved hjælp af sit mobilnummer.

Køb af Bitcoins igennem PayPal eller MoneyBookers

På internationale websites, er der ofte nogle som påstår at de sælger Bitcoins igennem PayPal eller MoneyBookers. Det er ofte nye virksomheder, som endnu har haft meget få salg.

Dette er svindel, eller et websites PayPal eller MoneyBookers endnu ikke har opdaget.

Både PayPal og MoneyBookers har en meget stram politik i henhold til Bitcoins, og hvis de opdager at man har solgt Bitcoins, indfryser de kontoen. Det sker regelmæssigt at nogle brokker sig på forums om deres PayPal konto er blevet indfrosset, simpelthen fordi de har solgt Bitcoins igennem PayPal.

PayPals interne politik er at Bitcoin er high-risk, og medmindre der er tale om en institution med en bank-licens, vil de ikke handle med dem.

Køb af Bitcoins igennem World of Warcraft guld

Der er en måde hvor man kan købe Bitcoins igennem kreditkort.

Med kreditkort kan man nogle steder købe World of Warcraft guld, Second Life penge og lignende. Alle disse in-game valutaer repræsenterer en værdi. På nogle websites, kan man bytte Bitcoins med disse valuta.

Her skal man være opmærksom på at der er en meget høj veksel fee, og det ikke kan betale sig.

One thought on “Kan man købe Bitcoins med kreditkort?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *